Metier Academy wordt KCM Academy!

 Vanaf nu gaan we met StembureauSucces verder onder de naam: KCM Academy, dit is een van de labels van de KCM Group. Dit betekent meer knowhow én nieuwe specialismen in huis. Wij bieden stembureauleden nog steeds de best mogelijke gebruikerservaring. Als opleider staan wij middenin ons vakgebied. Sinds 2010 – als eerste in Nederland online – leiden wij stembureauleden op en hebben wij ijzersterke stembureautrainingen ontwikkeld die in de loop der jaren steeds didactisch sterker, effectiever en gebruiksvriendelijker zijn geworden.

Meld u nu aan voor ons webinar

Hoe traint u uw stembureaumedewerkers voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022? Na het succes van voorgaande jaren nodigen wij u graag uit om samen vooruit te kijken naar de aankomende verkiezingen. Dit doen wij in samenwerking met CRAFT Lean Management tijdens de StembureauSucces Herfsttours en webinars.

Wij organiseren een aantal interactieve sessies over het opleiden van uw stembureaumedewerkers. Er is gelegenheid om ideeën uit te wisselen en we staan stil bij de voordelen van CRAFT Lean en StembureauSucces. 

Klik op onderstaande knop om u in te schrijven voor één van deze data. Schrijf gerust samen met collega’s in. 

Inschrijven

StembureauSucces is effectiever en efficiënter dan bestaande alternatieven:

  • Volledig online: deelnemers kunnen de instructie maken op de tijd en plaats die hen het beste uitkomt.
  • Voortgang is inzichtelijk: de gemeente kan makkelijk zien wie wat heeft afgerond. Doordat de voortgang wordt bijgehouden, kan de deelnemer tussentijds stoppen en de training later weer hervatten.
  • Meetbaar resultaat: middels een kennistoets wordt gemeten of de deelnemer de stof daadwerkelijk onder de knie heeft.
  • Praktijkoefening proces-verbaal: de voorzitters worden getraind in het invullen van het proces-verbaal, waardoor het aantal fouten op de verkiezingsdag gereduceerd wordt.
  • Flexibele cursuspaden: de deelnemer krijgt alleen te zien wat voor hem relevant is. Verschillende type deelnemers kunnen afwijkende cursuspaden aangeboden krijgen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om minder hoofdstukken aan te bieden aan tellers, of de praktijkoefening en de eindtoets alleen beschikbaar te maken voor voorzitters.
  • Aangepast aan het type verkiezing: voor elke verkiezing wordt de inhoud van de stembureau-instructie aangepast en vernieuwd. Zo heeft u elke keer een up-to-date online training voor stembureauleden beschikbaar. Of dit nu bestaande en nieuwe stembureaumedewerkers zijn.
  • Het resultaat: écht goed getrainde stembureaumedewerkers en minder fouten op de verkiezingsdag.

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie over de onderdelen en opties of neem contact met ons op.

 

Contact opnemen

Voorbereiden op de verkiezingen doet u toch ook met StembureauSucces?

Contact opnemen