We zijn een opleider, adviseur, ontwikkelaar, partner en coach

Onze klanten noemen KCM vaak een “autoriteit” op het gebied van interactieve blended en online trainingen. Wij willen graag een vernieuwende en flexibele partner zijn van onze klanten. Wij ontwikkelen maatwerk e-learning, adviseren organisaties over de opleidingsstrategie en helpen dit ten uitvoer te brengen.

Samen met onze klanten vinden wij het juiste antwoord op het gebied van Learning Development, opleidingen en trainingen. Wat de vraag ook mag zijn, wij streven naar excellente resultaten. Wij denken mee, brengen vernieuwende ideeën en laten zien hoe het nóg beter kan. Altijd samen met de klant. Wij helpen klanten om het zelf beter te kunnen doen.

Een stukje geschiedenis

KCM Academy is in 2007 gestart als Metier Academy Benelux, een dochteronderneming van Metier Academy International (opgericht in 1999). Onze oorsprong was projectmanagement. Veel van die training was klassikaal. Mensen onthouden maximaal 40% van wat ze klassikaal leren. Dat is een lage impact.
Wij wilden opleiden anders aanpakken: klant- en medewerkersbeleving centraal stellen en High Impact Learning invoeren. Om organisaties een stap verder te brengen, te verbeteren en klant- en medewerkergerichter te maken.

In 2007 startte KCM met het ontwikkelen van haar platform en LD-technieken. KCM is als één van de eersten in Nederland uitgegroeid tot een expert in nieuwe leertechnieken. Wij zijn inmiddels een wereldwijde specialist in e-learning en blended learning. Ondertussen bestaat KCM Academy alweer ruim 13 jaar. Per jaar leiden wij ongeveer 50.000 mensen op via online en blended learning, voor meer dan 70 opdrachtgevers. KCM werkt voor organisaties in de publieke- en private sector in een breed scala van branches en is gespecialiseerd in bedrijfsopleidingen.

En KCM Academy is niet gestopt met groeien. Nieuwe medewerkers, nieuwe technologieën en nieuwe onderzoeksmethodieken zijn er bij gekomen. Hier zijn we heel trots op. Al 13 jaar werken wij aan het verschaffen van waardevolle inzichten voor opleidingsmanagers, leidinggevenden en medewerkers.

En dit hopen wij nog een hele lange tijd te blijven doen, samen met u, en onze andere klanten.

Demo aanvragen

Zelf ervaren wat KCM Academy voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan