Wij helpen met het maken van de juiste keuzes in Learning Development Strategie. In 13 jaar hebben wij een schat aan Learning Development expertise opgebouwd.

 

Start met de KCM Learning Scan
Wat gaat goed, en waar kan het nog beter en is LD-innovatie nodig? Interviews met stakeholderss zorgen snel en volledige analyse van jouw doelen, vergelijking met bestaande trainingsprogramma’s, materialen en competenties. Je krijgt van ons een compact en helder adviesrapport.

Maken van LD-roadmaps is ons vak
Jouw Learning roadmap is het stappenplan met activiteiten om je doelen te bereiken. Onze ondersteuning bij jouw LD-programma’s en materialen door onze Learning Consultants.  We ontwerpen een roadmap altijd samen met jou. Onze aanpak en e-learning kennis in combinatie met jouw inhoud zorgt voor High Impact Learning.

Wil je overstappen naar online- en blended training? Daar helpt KCM je graag mee
Wij maken online training designs, met nieuwe technieken als mobile learning en gamification. Wij helpen met didactisch ontwerp van e-learnings, of met het produceren ervan! Onze tooling is state of the art en zetten we in, voor uitvoering van jouw blended learning opleidingsprogramma’s. Zo ontwikkelen wij samen kwalitatief excellente opleidingsprogramma’s (zoals Onboardingprogramma’s)

Wij trainen jaarlijks meer dan 50.000 professionals vanuit met meer dan 70 organisaties

Wij geven in house klassikale trainingen en workshops, in project management, klantcontact, DISC, leidinggeven, maken van  klant- en medewerkertrevredenheidsmetingen en de AVG. Onze Academy heeft ook open-inschrijving opleidingen. De agenda komt binnenkort op de site.

NIEUW: De Performance Support App

Onze zelf ontwikkelde APP zorgt dat jouw medewerkers dagelijks hulp kunnen vragen aan interne experts, kennis direct kunnen benaderen en regelmatig memotrainer- vragen krijgen. Elke organisatie direct zicht op de kennisbehoefte. Zo ben je in-control bij bijv. AVG!

Ons Blended Learning vragenuurtje is populair bij LD-experts. Altijd hulp, maar op het moment dat jij het wil

Kan je alles zelf, maar heb je soms even hulp nodig? Neem contact opmet KCM, en jouw expert zit voor je klaar! Ons expertteam deelt inzicht, trends en benchmarks en heeft voor praktisch advies over de beste aanpak voor jou.