KCM Academy Learning Share – Samen komen we verder

Waarom alles zelf maken, beheren, updaten en trainen? Delen in de kern van de nieuwe economie. Maak gebruik van wat er bestaat en zet mensen in hun kracht: Push en pull leren tegelijk.

KCM Academy heeft DELEN beschikbaar gemaakt in leren

Wij ontwikkelen ready-to-use, online Academies voor vakgebieden. De trainingen die bestaan, voegen wij samen in 1 abonnement. Jullie selecteren de relevante modules waar je mee wilt beginnen. Alle medewerkers kunnen onbeperkt gebruik ervan maken. Wensen en ideeën van jou en andere leden in de Share community worden gebruikt om nieuwe trainingen door te ontwikkelen. Inzichten in laatste ontwikkelingen worden gedeeld in de community.

All you can learn voor alle medewerkers en leidinggevenden.
Maar altijd van hoog niveau. Startselectie van relevante modules. Per kwartaal nieuwe modules. Expliciete transfer naar de praktijk zodat cursisten aantoonbaar meer capabel worden.

  • Klantenservice branche, All You Can Learn voor medewerkers, coaches, teamleiders, stafmedewerkers en managers.
  • Gemeente Academy. StembureauSucces. On line academy voor voorzitters, plv. voorzitters en leden van het stembureau bij landelijke verkiezingen.
  • Projectmanagement Academy. Projectmanagement met modules voor projectmedewerkers, projectleiders en managers inclusief geaccrediteerde Prince2-opleidingen met examens.

Word lid van onze learning community en gebruik de kennis die wij opbouwden in jaren, voor een lage prijs. Eén tarief per maand, onbeperkt gebruik.