KCM Academy traint!

Een leerervaring met veel effect in de dagelijkse praktijk? Dat klinkt goed! Maar wat beweegt jouw klanten en wat vinden ze belangrijk? In de Business Games van KCM Academy komen medewerkers (en managers) er spelenderwijs achter wat wel of niet werkt. Met de speelse opzet van de games doen de deelnemers ervaring en energie op om de verbeteringen door te voeren in de praktijk. Korte en krachtige e-learning modules waar zowel medewerkers als teamleiders op het gewenste tijdstip hun kennis mee bijspijkeren met All You Can Learn. Altijd van hoog niveau. Startselectie van relevante modules en expliciete transfer naar de praktijk zodat cursisten aantoonbaar kwalitatief beter worden.

Business Game

In de uitdagende speelse setting van de Business Game, leren deelnemers spelenderwijs belangrijke lessen over behoeften van klanten. Hoe kom je achter deze behoeften en wat is er voor nodig om ze in te vullen? Bij KCM Academy wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten games, onder andere: Customer Drive en Klant-erger-je-niet. Customer Drive is een actieve leerervaring waarin ‘service bieden’ centraal staat. In de game ligt de nadruk op het eigen handelen en eigen verantwoordelijkheid in een spanningsveld van klantvriendelijkheid en snelheid van afhandelen tegen acceptabele kosten. Bij Klant-erger-je-niet wordt de focus gelegd op klantgericht handelen. Belangrijke principes zoals klanttevredenheid, klantwaarde, klantloyaliteit, klantbehoud en het creëren van klantambassadeurs zijn de rode draad in de game. We werken onder andere met de emotionele bankrekening  van Stephen Covey. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt wat het effect is op positieve en negatieve ervaringen op de klantrelatie. Bij iedere positieve of negatieve ervaring vindt een storting plaats op de rekening van jouw bedrijf. Wie is jouw ambassadeur en wie is de anti-promotor? In totaal duurt de game vier tot acht uren, afhankelijk van de doelstellingen en wensen en is de game geschikt voor B2C en B2B organisaties.
Voordelen Business Games

  • Ervarend leren is een effectieve manier van leren;
  • Alle leerstijlen komen aan bod;
  • Veilige leeromgeving;
  • Games zijn een spiegel;
  • Games versnellen de leerervaring;
  • Lage kosten

All You Can Learn

Waarom alles zelf maken, beheren, updaten en trainen? Delen is de kern van de nieuwe economie. Maak gebruik van wat er bestaat en zet mensen in hun kracht: push en pull leren tegelijk. Delen van kennis en materialen. KCM Academy deelt alle kennis en praktijkervaring die je nodig hebt. Voor één vaste prijs per maand, alle e-learning modules online beschikbaar voor alle medewerkers.Wij ontwikkelen ready-to-use, online modules. Onze bestaande trainingen voegen wij samen in één All You Can Learn abonnement. Je selecteert de relevante modules waar je mee wilt beginnen. Alle medewerkers kunnen hiervan onbeperkt gebruik maken. Wensen en ideeën van jou en andere leden in de Share community worden gebruikt om nieuwe trainingen  te ontwikkelen. Inzichten in laatste ontwikkelingen worden gedeeld in de community.

Op weg naar professioneel contact

Effectief contact met jouw klanten en prospects? Klantbeleving is vaak de enige manier om concurrentie voordeel op te bouwen. Je contact met je klanten en prospects is daarom ook een belangrijke bijdrage. Zorg dat je basis op orde is. Met de trainingen “op weg naar professioneel contact” krijgen jouw medewerkers hét gereedschap in handen om de gehaaste prater snel en op een correcte wijze het juiste antwoord te geven. Onze trainingstrajecten starten met een vooronderzoek. De trainer interviewt de opdrachtgever. We besprekende ‘tone of voice’ die bij jouw organisatie past. De trainer spreekt een aantal deelnemers, kijkt en luistert mee op de werkplek, zodat de trainer altijd de taal van de medewerkers spreekt tijdens de training. De voorbeelden zijn uit de eigen praktijk. De doelen van jouw organisatie zijn helder en komen terug in de training. Deze trainingen hebben we ontwikkeld voor verschillende klantcontactkanalen.

 

 

Wil je meer weten en trainen?

Vraag dan onze one pagers aan!

One pager aanvragen