KCM Academy Meet!

Wat gaat goed, waar kan het nog beter en is Learning Development-innovatie nodig? Onze Quick Scan zorgt voor een snelle en volledige analyse van jouw doelen en huidige middelen om deze doelen te behalen. Onze scan bestaat uit onderzoek onder jouw stakeholders en vergelijking met bestaande trainingsprogramma’s, materialen en competenties. Je krijgt van ons een compact en helder adviesrapport. Korte en krachtige e-learning modules waar zowel medewerkers als teamleiders op het gewenste tijdstip hun kennis mee bijspijkeren met ons nieuwe All You Can Learn. Altijd van hoog niveau. Startselectie van relevante modules en expliciete transfer naar de praktijk zodat cursisten aantoonbaar meer capabel worden.

Quick Scan

Opleiden kan vaak veel effectiever en efficiënter en daarmee goedkoper en productiever met een andere inrichting van de trainingsprogramma’s. Met de Quick Scan krijg je snel een helder overzicht welke mogelijkheden er binnen jouw organisatie zijn. Zo kun je elk denkbaar trainingsprogramma of opleidingstraject, gericht op klantinteractie, efficiënter in richten. Bijvoorbeeld met behulp van Blended Learning. Wij onderzoeken en analyseren de huidige trainingsprogramma’s binnen jouw organisatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan een inwerk- of instroomtraject of andere opleidingsprogramma.

Ons onderzoek kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Meeluisteren en meekijken op de werkvloer;
  • De inhoud van trainingssessies analyseren;
  • Interviewen van betrokken stakeholders;
  • Meekijken bij trainingen;
  • Analyseren overige mogelijkheden;
  • Het organiseren van een workshop Blended Learning.

All You Can Learn

Waarom alles zelf maken, beheren, updaten en trainen? Delen is de kern van de nieuwe economie. Maak gebruik van wat er bestaat en zet mensen in hun kracht: Push en pull leren tegelijk. Delen van kennis en materialen. KCM Academy deelt alle kennis en praktijkervaring die je nodig hebt. Voor één vaste prijs per maand, alle e-learning modules online beschikbaar voor alle medewerkers.

Wij ontwikkelen ready-to-use, online cursussen. Onze bestaande trainingen, voegen wij samen in één All you can learn abonnement. Jullie selecteren de relevante modules waar je mee wilt beginnen. Alle medewerkers kunnen hiervan onbeperkt gebruik maken. Wensen en ideeën van jou en andere leden in de Share community worden gebruikt om nieuwe trainingen door te ontwikkelen. Inzichten in laatste ontwikkelingen worden gedeeld in de community.

Wil je meer meten en weten?

Vraag dan onze one pagers aan!

One pager aanvragen