Alle activiteiten, producten en diensten van Metier Academy Benelux en Customer Service Academy zijn inmiddels, samen met die van Quality Support, gebundeld in KCM Academy. Dat geldt ook voor StembureauSucces, dé onlinetraining voor stembureauleden.

Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen heeft KCM Academy 65 gemeenten voorzien van online trainingen en diensten. Dit jaar een uitdagende editie gezien de situatie rondom COVID-19, maar wat hebben onze cursisten een top prestatie neergezet. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Resultaten StembureauSucces: hectiek alom!
De resultaten zijn binnen en deze delen wij graag met u. Allereerst willen wij alle gemeenten en stembureauleden bedanken voor de feedback die we hebben mogen ontvangen. We gaan met een aantal zaken aan de slag zodat we voor de komende verkiezingen een nog betere dienstverlening en product kunnen aanbieden. De complimenten, feedback, tips en suggesties nemen wij ter harte.
In de afgelopen 10 jaren dat wij de online instructie voor vele gemeenten mochten verzorgen, zijn de omstandigheden nog nooit zo uitdagend geweest, voor u en voor ons. Hechtiek alom! In dat licht zijn wij dan ook erg blij met en trots op de resultaten van de evaluatie. De belangrijkste cijfers lichten wij graag in ons rapport toe. Bent u benieuwd naar de cijfers? Klik dan snel op het wolkje rechtsboven de pagina!

Tot volgend jaar!
Wij kijken tevreden terug en zijn trots op het groeiend aantal gemeenten dat voor StembureauSucces heeft gekozen. We kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking. Op ons kunt u de komende verkiezingen weer rekenen. We zijn al druk met de voorbereidingen bezig! Wij ontmoeten u graag weer dit najaar tijdens één van onze webinars of tijdens de Herfsttour.